UK Kies een land

TRX2 probeert uw voorraad altijd en overal te leveren. Hieronder ziet u een kaart met een overzicht van de landen waar we regelmatig leveren.

Landen waar wij regelmatig naar versturen:

Argentinië
Australië
België
Bulgarije
Brazilië
Canada
Colombia
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Ghana
Griekenland
Hongarije
Ierland
Indonesië
Italië
Japan
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Monaco
Nederland
Nieuw-Zeeland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saudi-Arabië
Singapore
Slovenië
Spanje
Slovakije
Thailand
Tsjechië
Turkije
Vaticaanstad
Venezuela
Verenigde Staten
Verenigd Koninkrijk
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

Bespaar op Verzendkosten!

U bestelt misschien liever meerdere maanden voorraad tegelijk, zodat u bespaart op verzendkosten en gebruik kunt maken van een voordeliger tarief van

  • € 164.85 + verzendkosten (3 maanden voorraad),
  • € 329.70 + verzendkosten (6 maanden voorraad),
  • € 575,40 + verzendkosten (12 maanden voorraad),
  • € 791,10 (18 maanden voorraad).

Voor onze Bulkaanbiedingen – gelieve hier te klikken

Leveringsopties en Tijden

Internationale bestellingen worden 1 werkdag na ontvangst van betaling verstuurd. De levering gebeurt via FedEx of Deutsche Post DHL, marktleiders in logistiek- en koerierdiensten. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 tot 2 dagen (Duitsland), 3 tot 5 dagen (Verenigd Koninkrijk), en 5 tot 12 dagen naar andere landen uit de Europese Unie. Levering naar de Verenigde Staten, Japan en andere internationale bestemmingen duurt 10 tot 14 dagen. TRX2 stuurt een bevestigingmail met FedEx of DHL tracking nummer naar klanten die hun e-mailadres hebben ingevuld.

Opmerking: Leveringstijden kunnen sterk variëren afhankelijk van het land, 3-8 dagen voor de meeste Europese landen en 8 tot 15 dagen voor andere landen. Als u problemen heeft met een levering van uw bestelling, gelieve contact met ons op te nemen via support.trx2.com.

Shipping Cost & Details

Import Belastingen

Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor importbelastingen, invoerrechten, verkoopbelastingen en/of andere kosten die opgelegd worden door het ontvangende land.

Beperkingen voor Verzending

Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het al dan niet nagaan of dergelijke voedingssupplementen mogen worden ingevoerd in hun land. Als de douane van uw land de bestelling naar ons terugstuurt, om welke reden dan ook, betalen wij de totale aankoopprijs terug, minus twee maal de verzendkosten (want wij betalen de koerier dezelfde leveringskosten om het pakket terug aan ons te bezorgen), plus andere eventuele additionele kosten zoals quarantaine of bewaarkosten opgelegd door de douane in uw land.

Meerdere afleveradressen

Om naar meer dan één adres te versturen, gelieve een aparte bestelling te plaatsen voor elk afleveradres.

De TRX2 Geld Terug Garantie

TRX2’s 60-dagen geld terug garantie is beschikbaar voor alle internationale klanten. Als u besluit om een bestelling, om welke reden dan ook, terug te sturen, zal de volledige aankoopprijs op uw rekening worden teruggestort (exclusief verzendkosten – voor meer informatie, zie Beperkingen voor Verzending).

Om een goedkeuring voor een retourzending te ontvangen stuur een e-mail aan [email protected]. Stuur de ongeopende, ongebruikte fles(jes) terug naar:

Oxford Biolabs Ltd.

c/o Mailcom AG

Lise-Meitner-Str.4

82216 Maisach

Germany

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier