UK Kies een land
Voor meer informatie over het product en om onze uitgebreide catalogus met veelgestelde vragen te bekijken, bezoek onze Engelstalige Kennisdatabank.

 

De Basis

 1. Wat zijn de meest genoemde voordelen van het TRX2® Moleculair Haargroei Supplement?
 2. Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zal zien?
 3. Zijn er bijwerkingen?
 4. Kan ik dit product samen met voorgeschreven recept geneesmiddelen innemen?
 5. Kan TRX2® het responspercentage van op minoxidil (bijv. Rogaine) gebaseerde behandelingen verbeteren? Zoja, hoe werkt het?
 6. Wat is niacin? Waarom is het een onderdeel van de TRX2® formule?
 7. Kan ik TRX2® Moleculair Haargroei Supplement samen met vitaminen innemen?
 8. Is TRX2® Moleculair Haargroei Supplement goedgekeurd door een regelgevende instantie zoals de FDA, MHRA of de European Food Standard Authority?
 9. Vanaf welke leeftijd zou men moeten beginnen met het innemen van TRX2® Moleculair Haargroei Supplement?
 10. Waarom raadt u aan om TRX2® Moleculair Haargroei Supplement tijdens een maaltijd in te nemen?
 11. Wat zullen toekomstige TRX2® producten aanpakken?
 12. Wat adviseren regelgevende instanties, zoals de FDA en FSA, met betrekking tot het evalueren en aankopen van voedingssupplementen?
 13. Zijn er patenten ingediend? Zoja, zijn deze al openbaar?

Technische Onderwerpen

 1. Welke waarschuwingen en contra-indicaties worden genoemd, voor elk van de belangrijkste ingrediënten in TRX2® Moleculair Haargroei Supplement, in de wetenschappelijke literatuur?
 2. Hoe heeft u de dosis van TRX2® Moleculair Haargroei Supplement vastgesteld? Is één dosis geschikt voor iedereen?
 3. Hoe garandeert u de kwaliteit van TRX2® Moleculair Haargroeisupplement?
 4. Wat is het voordeel om TRX2® Moleculair Haargroei Supplement in te nemen, vergeleken met het apart kopen van de individuele ingrediënten?
 5. Bevat TRX2® Moleculair Haargroei Supplement belangrijke voedselallergenen?
 6. Wat zijn de voedingsbronnen van de belangrijkste TRX2® componenten?
 7. U zegt dat TRX2® een revolutionair product is. Hebt u al 3-fasen klinische testen met dit product uitgevoerd? Zo ja, kunt u afbeeldingen van klanten tonen die uw behandeling ondergingen?
 8. Hoe weet ik dat TRX2® voor mij zal werken?
 9. Werkt uw product voor zowel mannen als vrouwen?
 10. Is TRX2® aanbevolen voor alle leeftijden?
 11. Werkt uw product alleen voor Alopecia Androgenetica of ook voor andere haargroeistoornissen zoals Alopecia Areata of haarverlies veroorzaakt door chemotherapie?
 12. Helpt TRX2® met het groeien van wimpers en wenkbrauwen?
 13. Hoe lang werkt TRX2® voordat het zijn doeltreffendheid verliest?

VRAGEN & ANTWOORDEN: DE BASIS

1. Wat zijn de meest genoemde voordelen van TRX2® Moleculair Haargroei Supplement?

De meest voorkomende voordelen, gerapporteerd door personen die TRX2® Moleculair Haargroei Supplement regelmatig innemen zijn: het stoppen van haarverlies, het bevorderen van haargroei (inclusief het frontale gebied en de haarlijn) en zichtbaar sterkere, dikkere haarschachten.*

2. Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zal zien?

Het resultaat voor een individu die TRX2® inneemt kan sterk variëren (zie onze Testimonia voor feedback over het product). Voor sommigen worden de eerste resultaten al zichtbaar na slechts 12 weken. Voor anderen worden de resultaten pas duidelijk 8-12 maanden na de start van de behandeling. Echter voor de meeste van onze klanten worden de eerste zichtbare resultaten na 5 maanden verwacht.*

3. Zijn er bijwerkingen?

De ingrediënten in TRX2® Moleculair Haargroei Supplement capsules bestaan volledig uit geneesmiddelvrije componenten – ze komen allemaal in natuurlijke vorm in het menselijk lichaam voor of worden als normale metabolieten door het menselijk lichaam aangemaakt. Bovendien is de voor de TRX2® producten gekozen dosering ver beneden de experimentele niveaus die gebruikt werden in klinische studies. De individuele componenten in TRX2® zijn al tientallen jaren getest en veroorzaken erg weinig bijwerkingen wanneer zij worden ingenomen in deze concentraties.

Incidenteel rapporteren klanten spijsverteringsklachten van voorbijgaande aard zoals een opspelende maag. Daarom raden wij aan om TRX2® tijdens een maaltijd in te nemen. Klanten die last hebben van spijsverteringsaandoeningen, kunnen het beste eerst contact opnemen met hun huisarts voordat ze TRX2® gaan gebruiken.

Zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven kunnen TRX2® beter niet innemen omdat gegevens over de veiligheid op lange tijd ontbreken. Klanten met diabetes of met een glucose-intolerantie kunnen beter eerst contact met hun huisarts opnemen voordat ze beginnen met het innemen van TRX2® supplementen.

4. Kan ik dit product samen met voorgeschreven recept geneesmiddelen innemen?

Volgens de Uitgebreide Natuurlijke Geneesmiddelen Databank (NMCD) kan L-carnitine, één van de belangrijkste ingrediënten in TRX2® Moleculaire Haargroei capsules, de effecten van antistollingsmiddelen, zoals acenocoumarol en warfarin versterken. Klanten die antistollingsmiddelen gebruiken kunnen beter eerst hun huisarts raadplegen voordat ze starten met TRX2®. Met betrekking tot de andere ingrediënten in TRX2® Moleculair Haargroei Supplement, raadt de NMCD aan dat personen die geneesmiddelen voor diabetes gebruiken, alsook personen die grote hoeveelheden alcohol gebruiken en personen die, ondanks uricosurische therapie, regelmatige aanvallen van jicht ondervinden, het beste eerst hun huisarts kunnen raadplegen voor een behandeling met TRX2® supplementen te starten.

Het is belangrijk om bij inname van een voedingssupplement samen met een recept geneesmiddel altijd eerst uw huisarts te raadplegen.

5. Kan TRX2® het responspercentage van een behandeling gebaseerd op minoxidil (bijv. Rogaïne) versterken? Zo ja, hoe werkt het?

Plaatselijk aangebracht minoxidil is één van de meest gebruikte behandelingen tegen haarverlies bij mannen en vrouwen. Echter minoxidil is een krachtig geneesmiddel met enkele goed gedocumenteerde bijwerkingen. Bovendien verdwijnen meetbare veranderingen binnen enkele maanden na het stopzetten van de behandeling(lees meer). Minoxidil werd oorspronkelijk ontwikkeld als een oraal, bloeddrukverlagend geneesmiddel, maar een vaak voorkomende bijwerking was haargroei. Hoe minoxidil precies werkt op haarfollikels is onbekend. Echter, aangezien het bekend staat als een krachtige opener van kaliumkanalen, kan worden aangenomen dat dit geneesmiddel dezelfde kleine eiwitstructuren (kaliumkanalen) aanpakt net zoals TRX2® dit doet. Vergeleken met minoxidil is TRX2® een 100% natuurlijk, medicijnvrij voedingssupplement ontwikkeld om haarfollikels die specifieke stoffen te leveren die nodig zijn om een gezonde, natuurlijke haargroei te behouden. Er zijn geen bijwerkingen, geen complicaties en geen gedoe – enkel eerlijke, merkbare resultaten.

Wij raden klanten die populaire behandelingen tegen haarverlies innemen, zoals finasteride (bijv. Propecia™), minoxidil (bijv. Rogaine™, Regaine™, RIUP™) of ketoconazole (bijv. Nizoral™), om hun huisarts te raadplegen alvorens te beginnen met een TRX2® supplement behandeling. Wij van TRX2® promoten het gebruik van geen enkel specifiek ingrediënt of regime of gebruik en u dient altijd uw huisarts of specialist te raadplegen wanneer u TRX2® gebruikt in combinatie met een voorgeschreven geneesmiddel of andere behandeling.

6. Wat is niacin? Waarom is het een onderdeel van de TRX2® formule?

De recentste onderzoeken hebben aangetoond dat een belangrijke factor bij haarverlies de geblokkeerde functionering is van kaliumkanalen- kleine porievormige proteïnestructuren- die het transport van kaliumionen langs de celmembranen van haarfollikels verzorgen. Gezonde kaliumkanalen zijn essentieel voor het behoud van de volledige biologische activiteit en functionaliteit van de haarfollikels. Niacin, een vitamine die structureel lijkt op minoxidil, werkt samen met de andere ingrediënten van TRX2® om de kaliumkanalen te activeren en normaal gezond haar te behouden.*

7. Kan ik TRX2® Moleculair Haargroei Supplement samen met vitaminen innemen?

Ja. Sterker nog: TRX2′s Wetenschappelijke Adviesraad adviseert dat gezonde volwassenen een multivitamine innemen naast hun regelmatig gebruik van TRX2® om een mogelijke vitamine tekort te vermijden. De volgende vitaminen en mineralen hebben bewezen een belangrijke rol te spelen bij haargroei (zoek voor deze wanneer u een multivitamine kiest):

 • Vitamine A
 • Vitamine E
 • Vitamine B1
 • Vitamine B2
 • Vitamine B3
 • Vitamine B5
 • Vitamine B6
 • Vitamine B12
 • Biotine
 • Koper
 • Silicium / Siliceous Earth

Wanneer u TRX2® in combinatie met een multivitamine gebruikt dient u er a.u.b. voor te zorgen dat u niet de dagelijkse aangeraden dosis voor een individueel ingrediënt of vitamine overschrijdt (lees meer). Let op dat wij van TRX2® het gebruik van geen enkel specifiek ingrediënt of regime of gebruik promoten en u dient altijd uw huisarts of specialist te raadplegen wanneer u TRX2® gebruikt in combinatie met een voorgeschreven geneesmiddel of andere behandeling.

8. Is TRX2® Moleculair Haargroei Supplement goedgekeurd door een regelgevende instantie zoals de FDA, MHRA of de European Food Standard Authority?

TRX2® Moleculair Haargroei Supplement is een voedingssupplement wat zonder recept verkrijgbaar is. Het voldoet daarom aan de belangrijkste internationale voedingregelgevingen zoals de EG (Europese Gemeenschap) Verordening voor Voedingssupplementen 2002/46/EC en de ‘ Dietary Supplement Health and Education Act’, zoals goedgekeurd door het Amerikaanse congres in 1994. Deze laatste regelgeving geeft bijvoorbeeld toestemming voor de verkoop van voedingssupplementen zonder vooraf verkregen goedkeuring door de ‘Food and Drug Administration’ (FDA) in de Verenigde Staten. De FDA niettegenstaande controleert nog altijd de veiligheid van het product en controleert ook de marketing claims die door de voedingssupplementen gemaakt worden.

9. Vanaf welke leeftijd zou men moeten beginnen met het innemen van TRX2® Haargroei Supplement?

De voordelen van TRX2® suppletie zijn bijna voor alle leeftijden van toepassing. Het lijkt er op dat het product het beste werkt voor klanten die lijden aan uitdunnend haar, in een vroeg stadium, in de leeftijd van 18 tot 42 jaar (Norwood 1-4). Als haarverlies echter bij uw familie voorkomt, mag u bij de eerste tekenen van haarverlies beginnen met TRX2®, zo vroeg als 18 jaar.

De intensiteit van zichtbare effecten varieert van klant tot klant, en hangt af van vele factoren, zoals uw genetische samenstelling en voedingsgewoonten. In het algemeen geldt: Hoe vroeger u begint met het nemen van TRX2® hoe beter zichtbaar de resultaten zullen zijn in de loop van de tijd.

Personen die jonger dan 18 en ouder dan 70: Raadpleeg uw huisarts.

10. Waarom raadt u aan om TRX2® Moleculair Haargroei Supplement tijdens een maaltijd in te nemen?

We raden aan om TRX2® Moleculair Haargroei Supplement tijdens een maaltijd in te nemen omdat incidenteel klanten klagen over een opspelende maag wanneer zij het supplement innemen zonder voeding. TRX2® Moleculair Haargroei Supplement wordt efficiënter in het bloed opgenomen wanneer deze wordt ingenomen met voeding.

11. Wat zullen toekomstige TRX2® producten aanpakken?

Leden van de wetenschappelijke gemeenschap toonden aan dat wanneer mensen haarverlies ervaren de werking van de kaliumkanalen in de haarfollikels vermindert. Het gevolg is een verstoord membraanpotentiaal en een onderbreking van het transport door de celmembranen in de haarfollikels – wat resulteert in kleiner wordende follikels en dunner wordend haar.

TRX2® Moleculair Haargroei Supplement pakt dit fenomeen aan, maar kan vooralsnog mogelijk nog niet dik, terminaal haargroei herstellen, vooral bij klanten met ernstig haarverlies (Norwood 5-7). Daarom, hoewel de lancering van ons eerste product met onze eigen ontwikkelde technologie heel opwindend voor ons is, zijn wij nog lang niet klaar. TRX2® heeft een continu programma lopen van preklinisch testen, gericht op het verfijnen van onze kennis over de moleculaire mechanismen die schuil gaan achter haarverlies, en, uiteindelijk, een genezing zullen bieden (in plaats van een behandeling).

Gelieve onze TRX2® onderzoekspagina te bezoeken voor details over vorige en lopende studies.

12. Wat adviseren regelgevende instanties, zoals de FDA en FSA, met betrekking tot het evalueren en aankopen van voedingssupplementen?

De ‘Food Standards Agency’ in Engeland biedt gratis consumenten informatie aan op http://www.food.gov.uk/safereating/chemsafe/supplements/consumer/

De ‘Food and Drug Adminstration’ (FDA) in de Verenigde Staten biedt: ‘Tips for Dietary Supplement Users’ op
http://www.fda.gov/Food/DietarySupplements/UsingDietarySupplements/ucm110567.htm

13. Zijn er patenten ingediend? Zo ja, zijn deze al openbaar?

TRX2® onderzoekt een volledig nieuwe technologie die gebruikt zal worden als een behandeling voor Alopecia Androgenetica (AGA) en andere haargroeistoornissen. Wij hebben intellectuele eigendom in diverse aanverwante gebieden ingediend en/of veilig gesteld.

Wij voeren momenteel studies uit in de volgende onafhankelijke onderzoeksrichtingen:

 1. Herstel en hergroei van haar,
 2. De moleculaire mechanismen achter haarverlies,
 3. Een middel tegen haarverlies bij mannen en vrouwen.

Patent aanvragen worden in het algemeen 18 maanden na eerste aanvraag datum gepubliceerd. Aangezien wij momenteel echter bezig zijn om onze IP veilig te stellen, zijn wij, om onze IP te beschermen, niet in staat details bekend te maken over ons onderzoek of onze strategie. Dit is een niet-bespreekbare juridische verplichting.

Vraag & Antwoord: Technische Onderwerpen

1. Welke waarschuwingen en contra-indicaties worden genoemd, voor elk van de belangrijkste ingrediënten in TRX2® Moleculair Haargroei Supplement, in de wetenschappelijke literatuur?

In relatie tot L-carnitine rapporteren de ‘Supplement Monographs’ gepubliceerd door de ‘Physicians Desk Reference’ (PDR) en de ‘Natural Medicins Comprehensive Database’ (NMCD), beide goed bekende referentie-richtlijnen, milde gastro-intestinale klachten, waaronder misselijkheid, overgeven, buikkrampen, zuuroprispingen, gastritis, diarree, lichaamsgeur en aanvallen. Andere bronnen rapporteren een toename in irritatie en rusteloosheid.

Er zijn aanwijzingen die suggereren dat L-carnitine de werking van de schildklier beïnvloed.

2. Hoe heeft u de dosis van TRX2® Moleculair Haargroei Supplement vastgesteld? Is één dosis geschikt voor iedereen?

TRX2® wetenschappers bestudeerden talloze wetenschappelijke publicaties en klinische studies die over de laatste 40 jaar werden uitgevoerd in Europa en de Verenigde Staten waarbij gekeken werd naar al onze belangrijkste ingrediënten in een breed bereik van verschillende doseringen. Toen wij eenmaal hadden vastgesteld met welke niveaus de ingrediënten goed worden getolereerd, evalueerden wij de efficiëntie parameters, zoals behoud van normaal gezond haar en het gewicht van het haar. Het vinden van de juiste formule van natuurlijke ingrediënten was een enorme onderneming. Ons toegewijde team van wetenschappers moesten enkele nieuwe onderzoeksmethoden specifiek voor dit doel ontwikkelen.

Wij raden aan om 3 capsules per dag tijdens een maaltijd in te nemen. U mag alle 3 capsules tegelijkertijd innemen, of op verschillende tijdstippen. Onze aanbeveling is gebaseerd op een aantal studies met mensen, waar in de reacties van de klanten en de klinische resultaten geanalyseerd werden met verschillende dosissen. Onze ervaring is dat 3 capsules per dag de beste dosering is voor meer dan 75% mensen.

Echter het menselijk lichaam is uniek in zijn metabolisme en genetische variatie. Bepaalde individuen ervaren duidelijkere resultaten met een hogere dosis (4 tot zelfs 5 per dag) en anderen prefereren een lagere dosis van 1 tot 2 capsules per dag.

3. Hoe garandeert u de kwaliteit van TRX2® Moleculair Haargroei Supplement?

TRX2® neemt zijn verplichting serieus om klanten veilige behandelingen van een hoge kwaliteit te leveren die zichtbare, eerlijke resultaten leveren. Onze producten zijn ontwikkeld in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen.

TRX2® Moleculaire Haargroei Supplement capsules worden geproduceerd in Duitsland in een innovatieve fabriek met een door de Europese Unie uitgereikte licentie volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Hoewel TRX2® Moleculair Haargroei Supplement een voedingssupplement is en geen geneesmiddel, worden de productiemethoden gehouden aan identieke standaarden.

De grondstoffen gebruikt in TRX2® ontvangen ook individuele Analyse Certificaten die hun samenstelling bevestigen. Elk ingrediënt, evenals de bijhorende verpakking, wordt onderworpen aan strenge testen voordat zij wordt aanvaard in de fabriek. Gedurende het gehele productieproces worden ‘Standard Operation Procedures’ (SOP’s) toegepast om het proces te sturen.

De stabiliteit van TRX2® Moleculaire Gezondheidssupplement capsules werd bestudeerd onder verschillende omstandigheden, gebruik makend van methoden gespecificeerd door de Europese Geneesmiddelen Instanties. Vervaldata, vastgesteld in overeenstemming met de resultaten van de stabiliteitstesten, worden duidelijk aangegeven op iedere fles.

4. Wat is het voordeel om TRX2® Moleculair Haargroei Supplement in te nemen, vergeleken met het apart inkopen van de ingrediënten?

Het voordeel van het gebruik van TRX2® Moleculair Haargroei Supplement, in plaats van het kopen van de individuele ingrediënten, is gebaseerd op verschillende feiten:

De precieze verhouding en hoeveelheid van de ingrediënten in ons supplement is zorgvuldig gekozen en samengesteld op basis van geloofwaardige wetenschappelijke studies. De ingrediënten in onze capsule zijn specifiek uitgekozen om met elkaar samen te werken en zijn geproduceerd volgens strikte Europese kwaliteitsnormen. Voor de klant is het gemak om alle ingrediënten in de optimale verhouding in te kunnen nemen, in één capsule en geleverd door middel van ons eigen kaliumkanaal stimulerend complex, ook van cruciaal belang.

5. Bevat TRX2® Moleculair Haargroei Supplement belangrijke voedselallergenen?

De ‘Food Allergen Labeling and Consumer Protection Act’ (FALCPA) definieert ‘een belangrijk voedselallergeen’ als één van de volgende ingrediënten: melk, ei, vis, schaaldieren, noten, tarwe, pinda’s, en sojabonen. Alle producten geproduceerd en geëtiketteerd na 1 januari 2006 moeten alle belangrijke voedselallergenen die ze bevatten identificeren. De TRX2® formule en zijn ingrediënten bevatten op zich GEEN ‘belangrijke voedselallergenen’. Echter, sporen van belangrijke voedselallergenen kunnen niet worden uitgesloten aangezien de machinerie die in onze fabriek gebruikt wordt voor de capsulering, wordt ook gebruikt voor de productie van andere producten die voedselallergenen kunnen bevatten. Als u enige allergische reacties en/of bijwerkingen ervaart, stop dan meteen met het nemen van TRX2® en raadpleeg een huisarts of specialist voor verdere begeleiding.

6. Wat zijn de voedingsbronnen van de belangrijkste TRX2® componenten?

De belangrijkste voedingsbronnen van niacine zijn fruit en groenten (tomaten, avocado, zoete aardappelen, wortelen, asperges, broccoli, bladgroenten), dierlijke producten (vis, kip, vlees, eieren, melk, lever, nieren, hart) en zaden (peulvruchten, volkoren producten, noten). De belangrijkste voedselbron van L-carnitine is rood vlees. De belangrijkste voedselbron van kalium omvat sinaasappelsap, aardappelen, bananen, avocado, meloenen, tomaten, broccoli, sojabonen, bruine rijst, knoflook en abrikozen. De drie vertakte aminozuren (BCAA) leucine, isoleucine en valine zijn enkele voor mensen essentiële aminozuren en komen in hun natuurlijke vorm in verschillende eiwitbronnen, zoals rood vlees of melkproducten voor.

7. U zegt dat TRX2® een revolutionair product is. Hebt u al 3-fasen klinische tests met dit product uitgevoerd? Zo ja, kunt u afbeeldingen van klanten tonen die uw behandeling ondergingen?

Wij hebben een klinische studie op TRX2® Moleculair Haargroei Supplement uitgevoerd en de resultaten kunnen hier gevonden worden: http://www.trx2.com/clinical-study-results/

8. Hoe weet ik dat TRX2® voor mij zal werken?

Als u leidt aan dunner wordend haar dan is het aannemelijk dat u voordeel zult hebben aan het innemen van TRX2® Moleculair Haargroei Supplement. Gebaseerd op de tot nu toe door ons uitgevoerde studies, zorgde TRX2® voor een verbetering bij een meerderheid aan klanten die last hadden van een vroeg stadium (Norwood 1-4) Alopecia Androgenetica (AGA), de meest voorkomende oorzaak van haarverlies. Als uw haarverlies niet veroorzaakt word door AGA (bijv. scalp trauma, chemotherapie, etc.) gelieve uw dermatoloog of huisarts te contacteren voor u TRX2® gaat gebruiken.

9. Werkt uw product voor mannen en vrouwen?

Ja.

10. Is TRX2® aanbevolen voor alle leeftijden?

Ja. Hoewel, klanten onder 18 jaar of ouder dan 70 hun huisarts zouden moeten raadplegen voordat ze TRX2® producten gaan gebruiken. De beste resultaten werden, tot nu toe, waargenomen bij klanten met een vroeg stadium van haarverlies tussen 18 en 42 jaar oud (Norwood 1-4).

11. Werkt uw product alleen bij Alopecia Androgenetica of ook bij andere haargroei stoornissen zoals Alopecia Areata of haarverlies door chemotherapie?

De wetenschap achter TRX2® (herstellen van de functionaliteit van kalium-ion-kanalen in de haarfollikels) kan vertaald worden naar een verscheidenheid van haargroeistoornissen. Hoewel alle huidige studies zich hebben geconcentreerd op Alopecia Androgenetica (AGA), zullen toekomstige studies tot doel hebben om het effect van TRX2® vast te stellen bij klanten die leiden aan haarverlies door chemotherapie, Alopecia Areata, enz.

Als uw haarverlies niet veroorzaakt wordt door AGA (bijv. scalp trauma, chemotherapie, etc.), gelieve u eerst uw dermatoloog of huisarts te raadplegen voor het gebruik van TRX2®.

12. Helpt TRX2® met het groeien van wimpers en wenkbrauwen?

Tot nu toe werden er geen studies uitgevoerd met als specifiek doel het effect van TRX2® bij de groei van wimpers en wenkbrauwen vast te stellen. Het algemene mechanisme achter TRX2® echter ondersteunt gezonde haargroei door het hele lichaam, dit omvat ook wenkbrauwen en wimpers.

13. Hoe lang werkt TRX2® voordat het zijn doeltreffendheid verliest?

In de studies die tot nu toe werden uitgevoerd werd geen vermindering van de effectiviteit opgemerkt tijdens de behandeling door de test deelnemers. * Omdat ons product geen echte bijwerkingen heeft, voelen wij dat het uniek is gepositioneerd om veilige, lange termijn resultaten aan vele klanten te leveren. Dit gezegd zijnde, klinische gegevens die de werking van TRX2® Moleculaire Haargroei Supplement verifiëren over een lange tijd zijn nog niet beschikbaar. Deze resultaten worden openbaar gemaakt wanneer de studies worden afgesloten.

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier