UK Kies een land

Alles wat u over haarverlies moet weten … en meer!

Onze GRATIS E-cursus werd ontworpen om klanten een holistisch begrip van de fysieke en sociale impact van haarverlies uit te leggen. Deze complete opleiding kan essentieel zijn voor een juiste diagnose van uw aandoening en om de meest doeltreffende behandeling samen te stellen.

Omdat haarverlies kan voorkomen bij zowel mannen als vrouwen van elke achtergrond, is er geen “pasklare” oplossing. Iedereen heeft unieke behoeften en doelen waarmee rekening dient gehouden te worden.

Door middel van enkele korte hoofdstukken (elke dag gedurende 14 dagen, daarna één keer per week), analyseert onze E-cursus haarverlies vanuit verschillende perspectieven.

  • Wat denken andere consumenten?
  • Wat zeggen de experts?
  • Welke stappen kunt u nemen om uw individuele doelen m.b.t. haarverlies te bereiken?

Wij willen u alle noodzakelijke hulpmiddelen aanreiken om controle te krijgen over uw haarverlies en om verder te kunnen gaan om gelukkig, gezond en zelfverzekerd te leven!

Meldt u vandaag aan en ervaar als eerste uw tweede generatie haar!

Wilt u uw haar terug?

  • GRATIS e-cursus over haargroei
  • INFORMATIE over toekomstige behandelingen

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier