UK Kies een land

TRX2® (trichos betekent “haar” in Oudgrieks; 2 staat voor de tweede generatie) is één van ‘s werelds toonaangevende onderzoeksprojecten exclusief toegewijd aan het leveren van de beste behandeling voor Alopecia Androgenetica (AGA). Het project werd mogelijk gemaakt door Oxford BioLabs Ltd. en voormalige wetenschappers van de Oxford Universiteit in Engeland. TRX2® verrichtte, onafhankelijk van elkaar, verschillende onderzoeken zoals naar:

1) Haargroei

2) Het voorkomen van haarverlies

3) Een geneesmiddel voor Alopecia Androgenetica en andere haargroei aandoeningen.

Voor meer informatie over onze lopende en vorige onderzoeksprojecten, gelieve onze Engelstalige pagina met onderzoeksresultaten te bezoeken.

Ons Doel & Onze Missie

Onze missie is om onze klanten een buitengewone ervaring aan te bieden door alopecia androgenetica (AGA) aan te pakken met effectieve en vernieuwende wetenschap die merkbare en eerlijke resultaten oplevert. Ons doel is om een nieuwe standaard voor de behandeling van AGA te ontwikkelen.

Bedrijfsachtergrond

TRX2® wordt beheerd door Oxford BioLabs. Het bedrijf werd in augustus 2008 opgericht door voormalige wetenschappers van de Oxford Universiteit en is een vennootschap in Engeland en Wales. Oxford is één van de toonaangevende centra voor biochemisch onderzoek en commercialisatie van nieuwe technologieën.

Team

Wij zijn een team dat bestaat uit wetenschappers en medische autoriteiten, samengebracht door een gedeeld doel: het veranderen van de status quo en het beëindigen van de frustraties van mensen die lijden aan haarverlies. Ons team bestaat uit een groeiend aantal:

  • Toonaangevende onderzoekers op het gebied van kaliumkanaal onderzoek
  • Dermatologen en experts op het gebied van Alopecia Androgenetica
  • Medische professionals en chirurgen

Wetenschappelijke Leiding: Dr. Thomas F.A. Whitfield DPhil
Dr. Whitfield was een academisch gastlector aan de Oxford Universiteit, afdeling Biochemie Dr. Whitfield was een academisch gastlector aan de Oxford Universiteit, afdeling Oxford Universiteit.

Expertise

TRX2® maakt gebruik van de meest recente, wetenschappelijke kennis op het gebied van het moleculair mechanisme achter mannelijk en vrouwelijk haarverlies. De chronische blokkade van kaliumkanalen in haarfollikels is een oorzaak van haarverlies.

TRX2® heeft expertise van wereld klasse en veel jaren ervaring op het gebied van kaliumkanaalonderzoek en het moleculair mechanisme achter mannelijk en vrouwelijk haarverlies. Gelieve onze pagina met Wetenschappelijke Artikelen te bezoeken voor een selectie van onze publicaties en referenties op dit gebied.

Steun

Oxford BioLabs Ltd. werd in 2009 een prijs toegekend van de National Council for Graduate Entrepreneurship (NGCE) van het Flying Start Entrepreneur fonds. Het fonds werd gesteund door de National Endowment for Science, Technology and the Arts (NESTA). Hieronder volgt meer informatie over NGCE en NESTA:

 

trx2 investor

NCGE – National Council for Graduate Entrepreneurship

De NCGE is een groep uit Birmingham, Engeland. Hun doel is het ontwikkelen en steunen van ondernemers door onderzoek, onderwijs en faciliteiten.

Lees meer over NCGE

 

trx2 investor

NESTA – de toonaangevende, onafhankelijke innovatie expert in Engeland

NESTA werkt samen met partners uit de openbare-, private- en non-profitsector door krachtige combinaties te maken van hulpbronnen, mensen en goede ideeën. NESTA combineert het investeren van kapitaal met non-financiële ondersteuning om de ideeën van Engelse innovatieve bedrijven om te zetten in commercieel succes.

Lees meer over Nesta

 

kauffman       

oxford enterpreuner        

oxford enterpreuner       

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier