UK Kies een land
TRX2® concentreert zich op resultaten. Wij leren uit de ervaringen en resultaten gerapporteerd door individuele klanten die onze producten gebruiken. Het is vanzelfsprekend dat rapporten kunnen variëren door verschillen in leeftijd, geslacht, eetgewoonten, metabolisme, fysieke conditie en andere factoren. De volgende interviews en commentaren zijn een voorbeeld van de ervaringen gerapporteerd door TRX2® klanten.“Het werkte voor mij, ik zou niet weten waarom het niet voor jou zou werken.”
Phil Wood,  58 jaar, Norwood 3


“Mijn haarlijn wordt sterker, mijn haarverlies is ook sterk verminderd en mijn haar is nu heel wat dikker”
Simon Goldstein, 23 jaar, Norwood 2


“De reden waarom ik van dit product hou en de reden waarom ik het in de eerste instantie een kans gaf, is omdat ze geen valse beloftes doen. Ze suggereren niet dat het een snelle oplossing is wat je haarverlies zal stoppen en je haar laat teruggroeien binnen 2-3 dagen. Het is niet zo’n rare spray-on oplossing. Het is een lange termijn oplossing wat werkelijk fantastische resultaten geeft.”
Helen Stewart, 29 jaar, Norwood I-3


“Dit is een follow-up feedback video (juli 2012) van TRX2 klant Simon Goldstein over zijn voortgang met TRX2® Moleculaire Haargroei Behandeling”


“Mijn ervaringen na 5 maanden TRX2®-behandeling.“
Naam onbekend, leeftijd onbekend, Norwood: onbekend


18 maanden update – december 2012
Simon Goldstein, 24 jaar, Norwood: 2


24 maanden update – 2013
Simon Goldstein, 24 jaar, Norwood: 2
“Fantastisch product met indrukwekkende resultaten! Ik gebruik TRX2® capsules nu 8 maanden en het heeft mijn haarverlies volledig stopgezet. Hoewel ik slechts kleine “telbare” haargroei heb mogen opmerken, voelt mijn haar toch dikker en sterker dan voorheen.”
D.E. (man), 31 jaar, Norwood 4, Munich, Duitsland
“Ik gebruikte TRX2® capsules als proefpersoon, voor zijn lancering op de markt. Ik ben ongeveer 8 maanden met de behandeling bezig. Tot nu toe heb ik geen bijwerkingen ervaren. Mijn haar werd zichtbaar dikker en dat was vooral merkbaar na ongeveer 4 maanden. Ik heb al meer dan 3 jaar last van dunner wordend haar en mijn haar lijkt nu heel wat dikker. Dit product overtrof al mijn verwachtingen en ik kan TRX2 aanbevelen® zonder enige aarzeling.”
F.N. (vrouw), 38 jaar, Type 2 advanced, Leeds, UK
“Ik ben 24 jaar oud en lijdt aan mannelijke kaalheid. Ik kwam bij TRX2® terecht na het lezen van een artikel in “The Daily Telegraph”. Na het uitproberen van verschillende behandelingen tegen haarverlies, zonder succes, nam ik deel in een consumentenstudie en nam 3 capsules TRX2® per dag. Ik was in het begin zeer sceptisch of dit product voor mij zou werken – geen enkel ander product, waaronder onder andere Finasteride en Minoxidil, werkte voor mij. Ik begon 8 maanden geleden met het gebruik van TRX2® en ik kan zeggen dat ik bijzonder blij ben met de resultaten. Mijn haarverlies is (bijna) gestopt, maar nog belangrijker, ik merk haargroei op de terugwijkende haarlijn van mijn hoofd. Dit product maakt waar wat het belooft!”
A.S. (man), 24 jaar, Norwood 4, Kaiserslautern, Duitsland

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier