UK Kies een land

TRX2 erkent dat wanneer mensen op zoek gaan naar advies en hulp met betrekking tot de effecten van haarverlies, zij vaak kiezen voor een grote variatie aan traditionele en niet-traditionele zorgverleners. Deze kunnen dokters, dermatologen, chiropractors, nutritionisten, psychologen, andere mentale zorgverleners, diëtisten en gerelateerde specialisten omvatten. Zij ontvangen hun klanten op verschillende locaties – traditionele medische kantoren, wellnesscentra, hospitalen voor alternatieve geneeskunde, kuuroorden en fitnesscentra.

Ongeacht de setting, rekenen mensen erop dat hun zorgverlener op de hoogte te is van de laatste nieuwe onderzoeken en dat zij rekening houden met de laatste nieuwe ontwikkelingen die soms verwarrend en tegenstrijdig kunnen zijn. TRX2 heeft een programma ontwikkeld dat het werk van deze zorgverleners op twee manieren ondersteunt.

InformatieProgramma

The TRX2 Haardagboek is een maandelijkse nieuwsbrief met een focus op haargroeiproblemen, en is beschikbaar voor zorgverleners en hun patiënten/klanten. De nieuwsbrief wordt verstuurd via e-mail. Om iedere maand een gratis exemplaar van het TRX2-HaarDagboek te ontvangen en om periodieke updates te krijgen over TRX2′s innovatieve haarverliesonderzoek, klinische onderzoeken en gezondheidsgerelateerde onderwerpen, kan u zich inschrijven door uw e-mailadres in te vullen.

De expertise van de TRX2 Adviesraad is ook beschikbaar voor zorgverleners. Vragen mogen verstuurd worden naar [email protected].

Verkoopprogramma voor Professionele Zorgverleners 

TRX2® Moleculair Haargroeisupplement is beschikbaar in bulk voor erkende zorgverleners die hun klanten het product in hun kantoor of hospitaal willen aanbieden. Voor informatie over prijzen, voorwaarden en bestellingen, gelieve te e-mailen naar [email protected].

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier