UK Kies een land

Bijgewerkt op: 23 september 2014

Oxford BioLabs Ltd. (“Oxford BioLabs” – het bedrijf achter TRX2) is toegewijd aan het behouden van de persoonlijke gegevens die u aan ons levert, wanneer u gebruik maakt van onze online diensten. Dit Privacy Beleid beschrijft hoe wij de ontvangen informatie behandelen wanneer u informatie overdraagt naar een computer beheerd door Oxford BioLabs.

Algemeen

Oxford BioLabs maakt gebruik van het Internet voor het versturen van informatie naar personen die contact met ons opnemen, voor het uitvoeren en aanwerven van klinische proeven, en als reclame voor producten. Wij respecteren uw privacy en zullen uw e-mailgegevens niet verhuren, delen, verkopen of verdelen. Alle e-mailgegevens die u ons verschaft zijn volledig vertrouwelijk en zullen niet verkocht worden of gegeven worden aan een andere individu, bedrijf of organisatie.
Vragen aan [email protected] worden zo snel mogelijk individueel beantwoord. Correspondentie verstuurd naar meerdere ontvangers dragen instructies voor uitschrijven.

Formulier Informatie

Wanneer u informatie naar Oxford BioLabs verstuurt, voor het openen van een account, mogen wij persoonlijke, identificeerbare informatie van u verzamelen, dit kan bevatten uw naam, adres en e-mailadres. Wij verzamelen niet bewust persoonlijke informatie van personen jonger dan achttien jaar.
Oxford BioLabs Ltd. bewaard geen kredietkaartnummers op onze servers. Kredietkaartgegevens worden doorgegeven aan een bevoegde kredietkaartdienst. Deze service levert enkel kredietkaart validatie informatie aan Oxford BioLabs. Wij hebben geen toegang tot uw persoonlijke, financiële gegevens.

Website Gebruikersinformatie

Wij verzamelen automatisch IP adressen en Website gebruikersinformatie wanneer u gebruik maakt van onze online diensten. Deze informatie helpt ons te evalueren hoe klanten en abonnees door onze Website navigeren en hoe ze deze op regelmatige basis gebruiken, inclusief maar niet beperkt tot het aantal en frequentie bezoekers en abonnees voor iedere webpagina en de duur van hun bezoek.

Hoe Wij De Verzamelde Informatie Gebruiken

Wij mogen de informatie op de volgende manieren gebruiken:

  • Voor het uitvoeren van acties waar u specifieke informatie voor hebt geleverd (Bijvoorbeeld, ons toelaten om aankopen te verwerken, valideren en controleren).
  • Om u als klant te registeren en een account voor u aan te maken.
  • Om u e-mail mededelingen over onze nieuwe en bestaande Oxford BioLabs producten en diensten, speciale aanbieden te versturen of om contact met u op te nemen.
  • Om bestaande functies te verbeteren of om nieuwe functies, producten en diensten te ontwikkelen..
  • Voor het leveren van nuttige informatie over onze klantenbasis en gebruikerspatroon aan adverteerders en andere derde partijen.
  • Om ons toe te laten de inhoud te personaliseren die u en anderen te zien krijgen, op basis van karakteristieken of voorkeuren.

Behalve wanneer specifiek vermeld in dit Privacy Beleid, delen wij geen persoonlijke, identificeerbare informatie met een entiteit buiten Oxford BioLabs.
Wij kunnen persoonlijke, identificeerbare informatie vrijgeven in speciale omstandigheden waar het nodig is om aan onze voorwaarden en gebruiksvoorwaarden te voldoen (bijvoorbeeld om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen). Wij kunnen uw persoonlijke informatie gebruiken of vrijgeven wanneer wij, volgens onze goede mening, geloven dat wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Veiligheid

De persoonlijke, identificeerbare informatie die wij verzamelen wordt bewaard op servers met beperkte toegang. Wij troffen maatregelen om de veiligheid van deze servers en uw persoonlijke, identificeerbare informatie te garanderen. Wij behouden enkel persoonlijke, identificeerbare informatie zolang dit nodig is voor het voltooien van een aankoop, het voorkomen van fraude, het leveren van klantendiensten, of het behoud van uw account bij ons.

Beleidsaanpassingen

Wij kunnen dit Privacybeleid van tijd tot tijd aanpassen. Wij zullen veranderingen hier posten, controleer deze dus regelmatig.

Commentaren en Vragen

Als u vragen, commentaren of bezorgdheden heeft over ons Privacybeleid, gelieve contact op te nemen via [email protected].

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier