UK Kies een land

TRX2 is een product van Oxford BioLabs Ltd., gevestigd als naamloze vennootschap in Groot-Brittannië & Wales.

Juridische Disclaimer

De verklaringen op deze Website werden niet gecontroleerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. De voorgestelde producten zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of preventie van een aandoening. Voor medisch advies, gelieve een erkende zorgverlener te raadplegen.

Handelsmerken

TRX2, TRX2 wetenschap voor het vernieuwen van haar, TRX2® Moleculair Supplement voor Haargroei, TRX2 hernieuwing, het TRX2 logo, Oxford BioLabs, zijn handelsmerken van Oxford BioLabs Ltd.

Er is geen verbinding tussen Oxford BioLabs Ltd., eigenaar van het TRX2 handelsmerk, en TauRx Therapeutics Ltd., of zijn handelsmerken TRx,, and TauRx, of een ander bedrijf in de TauRx groep.

Neem contact met ons op

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier