UK Kies een land

Bijgewerkt op: 23 september 2014

Oxford BioLabs Ltd (“Oxford BioLabs” – het bedrijf achter TRX2) tracht klanten een tevredenheidsgarantie aan te bieden. Het toonaangevende bedrijf voor mensen die te kampen hebben met haarverlies, Oxford BioLabs, vertrouwt op zijn Retour- en Annuleringsbeleid om deze tevredenheid te garanderen

TRX2′s Retourbeleid

Ons retourbeleid voor alle TRX2 producten gaat als volgt:
TRX2 zal, in alle discretie, retour of vervanging van elk product binnen 60 dagen na aankoop, toelaten. Voor herhalend aangerekende producten, retour voor meer dan één betaling mag geleverd worden indien aangevraagd binnen de standaard 60-dagen retour. Punt.

Als u beslist om een bestelling voor welke reden dan ook terug te sturen, zal de volledige kostprijs op uw rekening worden terugbetaald (exclusief verzendingskosten en administratiekosten van EUR 5.50).
E-mail [email protected] om een Retourgoedkeuring te verkrijgen. Stuur de fles(sen) met de ongebruikte inhoud terug naar:

Oxford Biolabs Ltd.
c/o Mailcom AG
Lise-Meitner-Str.4
82216 Maisach
Germany

U dient de verzendingskosten voor het terugsturen zelf te betalen. Als een pakket zonder voldoende port aan ons wordt geleverd, trekken wij dit af van het terug te betalen bedrag.

Gelieve het tracking nummer van het pakket bij te houden indien het pakket verloren raakt. Wij raden aan om alle retours te versturen via transport die u een tracking nummer verschaft, anders kunnen wij de ontvangst van het pakket niet garanderen.

Retours en Annuleringen Definiëren..

Wanneer een klant contact met ons opneemt via e-mail, is onze eerste reactie de klant bij te staan met vragen of technische ondersteuning voor het product dat zij hebben gekocht. Hoewel, in sommige gevallen kan het product onbevredigend zijn voor de klant, voor welke reden dan ook en buiten onze controle, in dat geval kan een retour of annuleren plaatsvinden.
Als een klant een retour aanvraagt, word de kostprijs terug aan de klant betaald. Als de retour bestemd is voor een herhalend aangerekend product, laat het retour beleid een terugbetaling van de meest recente betaling toe. Retours met meerdere betalingen kunnen geleverd worden als zij zich binnen de richtlijnen van TRX2′s Retour Beleid bevinden. Een retour bij een product dat herhalend wordt aangerekend, zal ook resulteren in annulering.
Als klanten een annulering vragen voor hun herhalend aangerekend product, zullen geen toekomstige kosten worden aangerekend. Annulering genereert echter geen retour – het stopt alleen toekomstige rekeningen.

Details van TRX2′s Retour Beleid

Klanten die een retour na 60 dagen aanvragen, worden doorverwezen naar de verkoper voor technische ondersteuning of de klantendienst. Verkopers mogen in naam van klanten een retour aanvragen, dit voor iedere aankoop binnen 60 dagen na aankoop.
Retours worden alleen terug betaald op de rekening gebruikt voor de aankoop van het originele product. Als de originele rekening gesloten werd, dan is de aankoop niet geschikt voor retour.
Als een verkocht product wordt terug geleverd aan ons retouradres, krijgt de klant 100% van de product kosten terugbetaald.

Opmerking:Onze fysieke producten kunnen alleen worden terugbetaald als zij ongebruikt worden teruggestuurd! Pakketten die werden geopend en gebruikt vallen niet onder ons retour beleid..

Uitbetalingen van die verkoop worden terugbetaald door de desbetreffende verkoper en filialen.
Onze verkopers kunnen geen garantie geven dat dit tegenstrijdig is met ons retour beleid. Als u een verkocht product vindt via de TRX2 websites met een garantie, zijn deze tegenstrijdig met ons retour beleid, gelieve dit ons te melden zodat wij dit kunnen corrigeren.

Redenen Voor een Terugbetaling

TRX2 wil klanten tevreden houden door het aanbieden van kwaliteitsproducten en diensten. Om klanttevredenheid te verzekeren, reserveert TRX2 het recht om een verkoop te annuleren, inclusief maar niet beperkt tot het volgende:

  • Als de klant een geldige reden geeft voor een retour binnen 60 dagen van aankoop;
  • Als de verkoper van het product een retour in naam van de klant binnen de 90 dagen van aankoop aanvraagt en wanneer onze klantendienst bevestigt dat er een geldige reden is voor retour;
  • Als de klant een geldig rapport geeft dat de aanrekening frauduleus of niet toegelaten was;
  • Om te voldoen aan de regelgevingen van de kredietkaart industrie, ACH industrie regelgevingen, PayPayl voorwaarden of dienst, V.S. wetgeving en aanvragen van erkende V.S. juridische of regelgevende agenten; of
  • Voor elke andere reden die TRX2 als geschikt ziet.

TRX2′s Annuleringsvoorwaarden

De klant mag een herhalend abonnement op ieder ogenblik stoppen. Een annulering betekent dat geen toekomstige kosten de klant worden aangerekend. De annulering van een herhalend aangerekend product genegeerd geen terugbetaling.

Misbruik van het Retour Beleid

Klanten die herhalend of regelmatig retours aanvragen kunnen toekomstige aankopen geweigerd worden.

Opmerking voor TRX2 Klanten

Deze Retour en Annuleringsvoorwaarden maken deel uit van de TRX2 Gebruikersvoorwaarden. Een voorwaarde bij het registreren voor TRX2 en bij het gebruik maken van TRX2 diensten, is dat u erkend de Retour en Annuleringsvoorwaarden te hebben gelezen en dat u gebonden bent met de voorwaarden die hierin worden beschreven. Als u op een welbepaald tijdstip niet akkoord gaat met deze Retour en Annuleringsvoorwaarden, of een onderdeel hiervan, dient u het gebruik van TRX2 diensten stop te zetten en uw account te verwijderen. Merk op dat alle transacties, die zich voordeden voor dergelijke stopzetting, onderhevig zijn aan deze Retour en Annuleringsvoorwaarden.

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier