UK Kies een land

Laatst bijgewerkt op: 23 september 2014

Leveringstijden

Bestellingen worden 1 werkdag na het ontvangen van de betaling verstuurd. De levering gebeurt via FedEx of Deutsche Post DHL, marktleiders in de logistieke dienstverlening. De gemiddelde levertijd is 1 tot 2 dagen (Duitsland), 3 tot 5 dagen (Verenigd Koninkrijk), 5 tot 12 dagen (Europa exclusief Duitsland en Verenigd Koninkrijk), 10 – 14 dagen (Verenigde Staten, Japan en de meeste internationale leveringen). In uitzonderlijke gevallen kunnen leveringen tot 31 dagen duren.

TRX2 levert een bevestiging via e-mail met een DHL of FedEx tracking nummer voor klanten die hun e-mailadres meegeven.

OPMERKING: IN UITZONDERLIJKE GEVALLEN KUNNEN VERZENDINGEN VERLOREN RAKEN IN TRANSIT. WANNEER DIT GEBEURT, ZULLEN WIJ DIT ZO SNEL MOGELIJK ONDERZOEKEN, MAAR DE LEVERING KAN HIERDOOR IETS LANGER DUREN.

Klant Niet Aanwezig tijdens Gepoogde Levering

Ons koerierbedrijf zal twee maal proberen te leveren. Hierna wordt het pakket opnieuw naar ons verstuurd. klanten zullen de verzendingskosten opnieuw dienen te betalen als het pakket opnieuw verstuurd dient te worden. Alle niet-opgehaalde verzendingen worden aan de verzendingskosten aangerekend + retour prijs (indien van toepassing). Elke adreswijziging na het verzenden van uw bestelling wordt aan uw verzendkosten aangerekend.

Houd er rekening mee dat u bij het plaatsen van een bestelling op onze website akkoord gaat met deze leveringsvoorwaarden. Uw bestellingsformulier is helemaal veilig en uw informatie wordt beschermd.

Als u vragen heeft over het bovenstaande, gelieve dan contact met ons op te nemen.

Artikelen Beschadigd in Transit

Wanneer een artikel in transit beschadigd raakt, vragen wij u dit binnen de 7 werkdagen te melden. Als de artikelen zichtbaar beschadigd zijn bij ontvangst, is het beter de leveringsbrief van de koerier dienovereenkomstig te tekenen, waarin staat vermeld dat het pakket beschadigd is aangekomen. Om beschadigde goederen eenvoudig en vlug te vervangen, moeten artikelen in hun originele verpakking worden teruggestuurd, inclusief al hun accessoires en documentatie.

Wanneer wij de goederen opnieuw in ons magazijn ontvangen, vervangen wij uw artikelen of betalen wij alles terug via uw originele betaalmethode, en betalen wij uw verzendingskosten voor retour terug.

Artikelen Defect bij Aankomst

Wanneer uw artikelen defect zijn bij aankomst, heeft u 14 kalenderdagen tijd om deze fout aan ons te melden. Items moeten in hun originele verpakking, met al hun accessoires en documentatie, worden teruggestuurd. Als wij de fout hebben bevestigd, sturen wij een vervanging of betalen wij u volledig terug via uw originele betaalmethode met uw kosten voor retour. Wij testen teruggestuurde artikelen, en als een teruggestuurd item door onze kwaliteitscontrole niet defect wordt gevonden, sturen wij het item naar u terug. In dit geval bent u verantwoordelijk voor de verzendingskosten.

Importbelastingen

Klanten zijn verantwoordelijk voor alle importbelastingen, douaneheffingen, verkoopsbelastingen en andere kosten die worden opgelegd door het betreffende land.

Elektronische Leveringsvoorwaarden

TRX2 – als een online service geleverd door Oxford BioLabs Ltd. (“Oxford BioLabs” – het bedrijf achter TRX2), handelt elektronisch met zijn gebruikers.

U gaat akkoord dat Oxford BioLabs elektronische meldingen mag sturen naar het e-mailadres dat u Oxford BioLabs verschafte tijdens de registratie voor één van onze producten. U gaat akkoord dat bepaalde diensten hun individuele meldingsprocedures hebben. Gelieve uw geregistreerde e-mailadres regelmatig te controleren voor mededelingen. De mededelingen verstuurd door Oxford BioLabs zijn van kracht wanneer verzonden door Oxford BioLabs, onafhankelijk van het feit of u de mededeling heeft gelezen bij het ontvangen of dat u de mededeling daadwerkelijk krijgt. De enige manier om uw toestemming voor het ontvangen van Mededelingen te annuleren is door het beëindigen van het abonnement, de diensten of andere producten geleverd onder deze gebruiksvoorwaarden.

Leveringsvoorwaarden voor TRX2 lidmaatschap

De volledige betaling van het abonnement moet ontvangen worden via onze beveiligde, online betaling voordat de aanmeldgegevens voor uw account geleverd worden. Wanneer de betaling werd ontvangen, krijgt de klant meteen een e-mail om zich aan te melden als Premium lid met volledige toegang tot onze online services. Als een klant problemen ondervindt tijdens het gebruik van onze dienst, kunnen zij contact opnemen met de TRX2 klantendienst via volgend e-mailadres: [email protected]. Betaling voor onze online diensten kan via Mastercard, bankkaart of Visa. Wij aanvaarden geen offline betalingsmethoden zoals persoonlijke cheques, postwissel bestellingen of cash.

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier