truck

Voor minder dan €50 per maand bij automatische bestelling

De Beste Behandeling tegen Haarverlies Ontwikkeld door Onderzoekers uit Oxford

Een team van wetenschappers uit Oxford, Engeland voerden preklinische studies uit naar haarverlies. Door een combinatie van krachtige metabolische stimuli (Kalium, BCAA, Nicotinamide) en een natuurlijke energieleverende substantie (Carnipure™ tartrate), ontdekten de onderzoekers dat zij haarverlies konden stoppen en haargroei konden bevorderen op moleculair niveau. Het resultaat is TRX2®, een moleculaire behandeling tegen haarverlies, waar recent een patent voor werd aangevraagd.

Deze natuurlijke behandeling tegen haarverlies is speciaal ontworpen voor patiënten die te maken hebben met haarverlies in een vroeg stadium (Norwood 1— 4). Voordelen van het innemen van 3 TRX2® Capsules Moleculaire haarbehandeling per dag zijn:

 • Het stoppen van haarverlies*
 • Het bevorderen van haargroei — incl.in het frontale/haarlijn gebied.*
 • Zichtbaar sterker en dikker haar*

In een consumenten studie zag 87% verbetering na het nemen van TRX2® Moleculaire Behandeling Tegen Haarverlies

Case 1
Case 1 Before and After

Voor

Case 1 Before and After

Na

Proefpersoon: Man, 34 jaar, NW 3 Verspreiding van dunner wordend haar

Case 2
Case 2 Before and After

Voor

Case 2 Before and After

Na

Proefpersoon: Man, 32 jaar, NW 4 Activering van slapende haarfollikels

Case 3
Case 3 Before and After

Voor

Case 3 Before and After

Na

Proefpersoon: Man, 36 jaar, NW 3 Frontaal gebied en haarlijn

Case 4
Case 4 Before and After

Voor

Case 4 Before and After

Na

Proefpersoon: Man, 42 jaar, NW 2 Kruin

Case 5
Case 5 Before and After

Voor

Case 5 Before and After

Na

Proefpersoon: Vrouw, 23 jaar, NW I-3 Haarverlies bij vrouw met dunner wordend haar

Case 6
Case 6 Before and After

Voor

Case 6 Before and After

Na

Proefpersoon: Vrouw, 45 jaar, Norwood II-1 Haarverlies bij vrouw na zwangerschap en menopauze

Resultaten van dubbelblind, placebo gecontroleerde onderzoeken.

base
9months
18months

Verplaats de schuifregelaar om de groei van het haar te zien

Uitgangsituatie
9 maanden
18 maanden
linelineline
Een willekeurig, dubbelblind, placebo-gecontroleerde studie demonstreerde de efficiëntie en veiligheid van TRX2® Moleculaire Behandeling Tegen Haarverlies . Negen maanden na het gebruik van deze behandeling tegen haarverlies nam het gemiddelde aantal haren van klanten toe met 35.1% en de dikte van de haren nam toe met 22.5%. De uiteindelijke verbetering (meer specifiek de verandering van donshaar naar niet-donshaar) bedroeg +23.2%. Na 18 maanden stegen deze percentages naar respectievelijk +49.2%, +38.7% en +36.4%, Voor meer informatie over deze studie, klik hier.

check Wat mag ik verwachten?

 • Het stoppen van haarverlies.
 • Duidelijke verbeteringen in de textuur en dikheid van het haar.
 • Trage maar zekere toename in de haargroei, inclusief in de cruciale gebieden zoals het frontale gebied en de haarlijn. De meeste klanten die gebruik maakten van TRX2® Moleculaire Behandeling Tegen Haarverlies zien de eerste verbeteringen na 3-5 maanden, cosmetisch belangrijke resultaten zien we meestal vanaf 8-10 maanden. Resultaten en reactietijd kunnen variëren en zijn mede afhankelijk van uw metabolisme.
 • Geen belangrijke neveneffecten. Geen beïnvloeding van hormonen. Geen risico’s

not Wat mag ik niet verwachten:

 • Snelle resultaten. Regelmatig gebruik van TRX2® Moleculaire Behandeling Tegen Haarverlies over een lange periode is essentiele voorwaarde voor succes.
 • TRX2TRX2® is een behandeling tegen haarverlies specifiek ontworpen voor mannen en vrouwen die lijden aan een vroeg stadium van haarverlies. (Norwood 1 — 4). De resultaten voor meer gevorderde stadia van haarverlies zijn minder uitgesproken.

Testimonia

Phil Wood, Age 58, Norwood 3Phil Wood, 58 jaar,
Norwood 3
Simon Goldstein, Age 23,Norwood 2Simon Goldstein, 23 jaar,
Norwood 2
Helen Stewart, Age 29, Norwood I-3Helen Stewart, 29 jaar,
Norwood I-3
Name: Unkown, Age: Unknown,Norwood: UnkownNaam en leeftijd: onbekend,
Norwood: onbekend

“Mijn haarverlies stopte volledig na de derde maand en er waren zelfs tekenen van haargroei, vooral langs de haarlijn. Ik ben in maand 9…“ Chris, 38 jaar, Londen, VK

“Mijn haarlijn wordt sterker, mijn haarverlies is erg verminderd en mijn haar is al heel wat dikker” NIEUW: Follow-up Video juli 2012 – klik hier

“De reden waarom ik van deze behandeling tegen haarverlies hou en waarom ik deze wilde proberen is omdat zij geen valse beloftes maakt. Zij suggereert niet dat dit een snelle oplossing is die uw haar in 2-3 dagen opnieuw doet groeien. Het is geen gekke sproei-op-uw-haar behandeling. Het is een oplossing op de lange termijn die echt resultaten geeft.”

Bekijk meer klantenervaringen.

Hoe Het Werkt

Kaliumkanalen zijn kleine porie-vormige proteïne structuren die het transport van voedingstoffen via de celmembranen van haarfollikels mogelijk maken. Mensen die last hebben van haarverlies hebben slecht werkende kaliumkanalen. Het resultaat is een verminderd membraanpotentiaal en een verstoord transport van voedingstoffen in het haar — dit resulteert in kleiner wordende follikels en dunner wordend haar.

TRX2® De Moleculaire Behandeling Tegen Haarverlies maakt gebruik van de laatste wetenschappelijke kennis over de moleculaire mechanismen die schuil gaan achter haarverlies en zorgen voor een werkende oplossing: Het stimuleren van kalium-ion-kanalen binnen de haarfollikels.

Affected-by-hair-loss

kaliumkanaal
lipide bi-laag
kalium-ionen

Beïnvloed door haaruitval

healthy-unaffected

Gezond

Voor meer informatie over deze kleine proteïne structuren en haarverlies, bezoek onze Wetenschappelijke Pagina.

TRX2 Hair Loss Treatment - The Science Behind It

Ingrediënten

ingredients

Dit is de eerste behandeling tegen haarverlies bestaande uit Kalium, Carnipure tartraat (L-carnitine tartraat), BCAA en Nicotinamide en geleverd via een kaliumkanaal-stimulerende formule.

De TRX2® moleculaire behandeling tegen haarverlies, waarvoor recent een patent werd aangevraagd, is een behandeling met een 100% natuurlijk en medicijnvrij voedingssupplement ontworpen om specifieke stoffen aan de haarfollikels te leveren.

 

Gebruik: Neem 3 capsules per dag tijdens de maaltijd. U mag alle 3 capsules tegelijkertijd innemen, of ze verdelen over verschillende maaltijden.

Geschikt voor vegetariërs

 

 • – Geschikt voor vegetariërs
 • – Geen kunstmatige kleurstoffen
 • – Geen gluten
 • – Geen conserveringsmiddelen

– Om het TRX2-etiket te bekijken, klik hier
– Om een informatiebrochure voor dit product te bekijken, klik hier

Bekijk Galerij


Veelgestelde Vragen

Sommige personen zien al resultaten na slechts 12 weken. Anderen krijgen resultaten vanaf 8-12 maanden na het starten van de behandeling. Het merendeel van onze klanten ziet echter zichtbare resultaten na 5 maanden.

Ja. TRX2® en minoxidil concentreren zich op dezelfde kleine proteïnen (kalium-ion-kanalen). TRX2® bevat echter alleen natuurlijke ingrediënten en is daarom veilig te gebruiken in combinatie met deze lokale behandeling tegen haarverlies.

Niet echt. De ingrediënten in TRX2® Moleculair Haargroei Supplement bestaan uit natuurlijke verbindingen — zij komen allemaal in de natuur voor of worden gesynthetiseerd als normale metabolieten in het menselijk lichaam. De individuele ingrediënten in TRX2® worden al tientallen jaren getest en geproduceerd met weinig bijwerkingen wanneer zij worden ingenomen in deze concentraties. Klanten rapporteren nu en dan voorbijgaande spijsverteringsproblemen zoals maagklachten. Daarom raden wij aan om TRX2® tijdens een maaltijd in te nemen. Zeldzame bijwerkingen zijn onder andere het optreden van allergische reacties zoals huiduitslag. Wanneer dit gebeurt, gelieve contact op te nemen met uw huisarts.

faq

Meer Veelgestelde Vragen…

Zie wie er praat over TRX2®

Lidmaatschap bij onze Haargroei Club [?]

 • Slechts beperkt geldig! ; + verzending
 •  voor 3 flessen ( per fles)
 • + GRATIS Verzending (Enkel E.U.and USA)
 • GRATIS monsters van toekomstige producten.
 • 32% korting en u hoeft zich nooit zorgen te maken om opnieuw te bestellen dankzij onze automatische verzending van 3 flessen iedere 80 dagen. Geen verplichtingen of verborgen kosten.
BESTE KOOP

Meerdere Flessen

Koop 3 of meer flessen en bespaar!  per fles, en betaal slechts één keer verzendkosten.  per fles + verzendkosten (1 x voor iedere bestelling)

Eén fles

Introductie prijs – één fles flexibiliteit. Een risicovrije aankkoop met TRX2’s geld terug garantie.  per fles + verzendkosten

This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce programSSL Seal

TRX2 Molecular Hair Loss Treatment Risk Logo
Uw bestelling wordt ondersteund door een van de sterkste garanties in onze branche . Als niet volledig tevreden , terug te keren ongebruikte producten binnen 60 dagen en wij zullen de aankoopprijs terugbetalen.