UK Kies een land

De volgende peer-reviewed artikelen bespreken meerdere aspecten van microbiologische en preklinische experimenten met betrekking tot de invloed van kaliumkanalen op de haargroei. Alle onderstaande artikelen zijn relevant voor het Onderzoek en de Ontwikkeling van onze producten en/of zijn geschreven door een lid van onze Wetenschappelijke Adviesraad. De artikelen die hier worden weergegeven, bevatten de diepte en breedte van wetenschappelijk onderzoek achter Oxford Biolabs samen.

Deze artikelen zijn niet bedoeld om een bepaald ingrediënt, programma of gebruik te promoten en mogen niet opgevat worden als een bewijs van veiligheid, effectiviteit of onbedoeld gebruik van het TRX2® product. Bij het gebruik van TRX2® dient het etiket geraadpleegd te worden voor meer informatie over het gebruik en passende richtlijnen.

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier