UK Kies een land

Het op de markt brengen van onze eerste producten met onze unieke formule is heel spannend, maar wij zijn nog lang niet klaar! Bij TRX2® wordt continu preklinisch en klinisch onderzoek verricht om onze kennis over moleculaire mechanismen achter haarverlies te vergroten, en om uiteindelijk een oplossing te kunnen bieden (in plaats van een behandeling).

Recent voltooide en lopende studies worden hier beschreven.

Kaliumkanaal Onderzoek

Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat de ATP-gevoelige kaliumkanalen Kir6.2/SUR1 en Kir6.1/SUR2B (hier vermeld als “kaliumkanalen”) een belangrijke rol spelen bij haarverlies bij de mens. Kaliumkanalen zitten in de huidpapilla van haarfollikels en zijn essentieel voor een goede biologische activiteit en functionaliteit van de follikel. De precieze rol en het onderliggende moleculair mechanisme blijven echter onduidelijk (lees meer).

Onze studie tracht de biologische rol van kaliumkanalen bij haarverlies bloot te leggen, om ons zo te helpen een geschikt geneesmiddel voor die kleine proteïnestructuren te ontwikkelen.

Nieuwe Stoffen & Antilichamen Studie

Op dit ogenblik testen en ontwikkelen wij een variatie aan nieuwe stoffen, evenals antilichamen die inwerken op de kaliumkanalen in de haarfollikels. TRX2®-wetenschappers ontwikkelden een unieke en gevoelig biologisch testsysteem waardoor snel onderzoek van de stoffendatabank mogelijk is. Het doel is het ontwikkelen en identificeren van geschikte stoffen, evenals antilichamen die inwerken op de kaliumkanalen in haarfollikels bij de mens. Dit zal uiteindelijk leiden tot effectieve oplossingen voor haargroeistoornissen, inclusief kaalhoofdigheid en Haaruitval.

Apoptosis Onderzoek

De moleculaire mechanismen die schuilen achter haarverlies worden vaak in verband gebracht met andere factoren, die ook voorkomen bij het ouder worden. Een voorbeeld hiervan is apoptose (= geprogrammeerde celdood). TRX2® heeft een studie laten verrichten om meer te weten te komen over hoe antioxidanten en apoptose factoren in verschillende celonderdelen, zoals mitochondriën, haargroei beïnvloeden.

Voedingsonderzoek

Wij hebben een uitvoerige studie over de invloed van voeding op de kaliumkanalen in haarfollikels bij de mens bijna voltooid. TRX2® wetenschappers waren in staat om kwalitatief en kwantitatief de effecten van verschillende voedingsstoffen op kalium-kanalen in haarfollikels bij de mens vast te stellen, meer bepaald de effecten op:

• Kanaal synthese
• Samenstelling van het kanaal binnen het tweede lipide membraan
• Venster gedrag (bijv. het openen/sluiten van het kanaal)
• Kanaal activiteit (bijv. de translocatie van kalium-ionen langs het membraan per tijdseenheid)

Ons team heeft honderden experimentele variaties getest en geëvalueerd. Het resultaat is ons nieuwste product TRX2® Moleculair Haargroei Supplement, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het haargroei bevordert bij een statistisch significant aantal klanten met verschillende haargroeistoornissen.*.

Resultaten bij proefpersonen wordt hier binnenkort gepubliceerd. Blijf op de hoogte!

Medical Device Study

Nog even geheim, Sorry.

Attitude ten opzichte van Haarverlies

TRX2® doet momenteel een wereldwijde studie over hoe klanten omgaan met haarverlies. TRX2® is vooral geïnteresseerd in de volgende vragen:

• Op welke leeftijd ervaren mannen en vrouwen haarverlies?
• Welke aspecten van haarverlies zijn zorgwekkend voor klanten?
• In welke mate geloven klanten dat haarverlies voorbestemd is?
• Nemen klanten voldoende actie om de best mogelijke behandeling voor hun haargroeistoornis te verkrijgen?
• Hoe verschilt de houding tussen mannen en vrouwen ten opzichte van haarverlies, en tussen verschillende klantenprofielen?

Het resultaat van de studie wordt hier binnenkort gepubliceerd. Blijf op de hoogte!

TRX2®′s lopende Klantenstudie

Volg TRX2® klanten van dichtbij terwijl zij hun verbeteringen dankzij TRX2® registreren. Bekijk regelmatig updates, resultaten en eerlijke en transparante analyses van deelnemers.
Onze studie zal haargewicht, haardikte, haarverlies, dichtheid en zichtbaarheid meten. Afbeeldingen, commentaren en onderzoeksinformatie zullen op regelmatige basis worden vrijgegeven. Alle resultaten worden online gepost.

Waarom deelnemen?

Door deel te nemen aan onze studie krijgt u de unieke kans om andere personen te helpen. Zo kan u anderen de voordelen van ons product helpen begrijpen. Het online delen van uw resultaten zal ook andere leden van de haarverlies community helpen te beslissen of zij willen deelnemen. Als aanvulling krijgen alle deelnemers een fikse korting van 30% op het product – klik hier voor meer details

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier