UK Kies een land

Het TRX2® Haarjournaal is een nieuwsbrief die periodiek wordt verstuurd naar diegene die per e-mail contact met TRX2® hebben aangevraagd. Het TRX2® Haarjournaal heeft twee doelstellingen:

Ons eerste doel is om goed geïnformeerde, toonaangevende samenvattingen te presenteren over nieuwe ontwikkelingen en serieus onderzoek in het groeiende veld van de Alopecia Androgenetica (AGA). Het TRX2® Haarjournaal gebruikt begrijpbare taal om wetenschappelijk gebaseerde feiten toe te lichten en te isoleren van de hype die zo vaak de discussie betreffende de lichamelijke en psychologische factoren in verband met haarverlies verstoort.

Ons tweede doel is om een forum aan te bieden waar abonnees en TRX2® klanten vragen kunnen stellen aan Dr. Thomas Whitfield. Dr. Whitfield is lid van TRX2®′s Wetenschappelijke Adviesraad en voert al vele jaren onderzoek uit op kaliumkanalen als faculteitslid van de afdeling Biochemie aan de universiteit van Oxford. Vragen kunnen ook gestuurd worden naar [email protected].

Meldt u nu aan!

Meldt u nog vandaag aan om ieder kwartaal het TRX2® Haarjournaal gratis te ontvangen, samen met periodieke updates over TRX2®′s innovatieve onderzoek, klinisch onderzoek en andere gezondheidsgerelateerde onderwerpen m.b.t. haarverlies.

Vorige nieuwsbrieven (in het Engels)


Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier