UK Kies een land
Moleculaire Dynamische Simulatie van een kalium-kanaal werkend met een TRX2 kalium-kanaal opende eigenschap – © Oxford Biolabs Ltd.

De recente ontdekking dat er kalium-ion-kanalen bestaan in de huidcellen van haarfollikels bij de mens leverde een vernieuwend therapeutisch doel voor onderzoekers. Kalium-ion-kanalen zijn betrokken bij heel wat aandoeningen, van Hepatitis C tot Diabetes. Deze kleine porie-vormende proteïne structuren beheerseb het transport van ionen door de celmembranen van haarfollikels en zijn onmisbaar voor het behouden van de volledige biologische activiteit en het functioneren van de haarfollikels.

Wetenschappers toonden aan dat wanneer mensen haarverlies ervaren, de werking van de kaliumkanalen in de haarfollikels afneemt. Het gevolg hiervan is een verminderd membraanpotentiaal en een verstoord ionentransport via de celmembranen van de haarfollikels – dit resulteert in kleiner wordende follikels en dunner wordend haar.

TRX2 ontwikkelde, op basis van dit onderzoek, een elegante oplossing voor het stimuleren van de haargroei op een moleculair niveau. Het hernieuwen van de kalium-ion-kanalen in de haarfollikels.*

TRX2® Moleculair Haargroei Supplement bestaat uit natuurlijke stoffen die ons lichaam, bij gezond haar, zelf in voldoende mate kan aanmaken, maar wanneer deze stoffen in onvoldoende hoeveelheden aanwezig zijn ervaren we haarverlies.
De samenstelling van TRX2® Moleculair Haargroei Supplement, waarvoor een patent in aanvraag is, bestaat uit normale metabolieten waarvan laboratorium experimenten hebben aangetoond dat zij helpen haarverlies te verminderen en gezond haargroei te bevorderen door:

1. Het herstellen van het membraan potentiaal van haarfollikels*
2. Het stimuleren van de nieuwe aanmaak van kaliumkanalen*
3. De activiteit en werking van de kaliumkanalen te herstellen*
4. Hyperpolariserende haarfollikels*

TRX2® bevordert de gezondheid en groei van haarfollikels op een moleculair niveau*

Het stimuleren van energieniveaus in haarfollikels*

In 2007 toonde Foitzik et al al aan dat L-carnitine-L-tartraat haargroei bij de mens bevordert. Deze ontdekking suggereert dat L-carnitine haargroei op de hoofdhuid stimuleert door het bevorderen van proliferatie en het verminderen van apoptose in de follikelcellen. TRX2® producten maken als eerste gebruik van Kalium en L-carnitine-L-tartraat als onderdeel van hun actieve ingrediënten voor het behandelen van haarverlies.

Onderzoek toont aan dat L-carnitine-L-tartraat haargroei stimuleert door het verhogen van de energie toevoer aan de enorme proliferatie en onverzadigbare anagene haarmatrix – energie die ook nodig is voor de volledige biologische activiteit in kaliumkanalen in haarfollikels.

Het Behouden van Het Celmembraan Potentiaal in Haarfollikels*

Het membraanpotentiaal is het resultaat van een spanningsverschil tussen de binnen- en buiten oppervlakten van een celmembraan. Dit proces vereist dat door energie aangedreven kaliumkanalen zich verplaatsen tegen een gradiënt. De huidpapillen van een gezond haarfollikel (één met voldoende kalium-kanalen) heeft een maximum membraanpotentiaal en behoudt het hoogste niveau in biologische activiteit. Wanneer wij echter haarverlies ervaren, vermindert het membraanpotentiaal van deze huidpapillen – als resultaat van een verminderde werking van de kaliumkanalen in de haarfollikel.

TRX2® bevat een stof die de synthese van cardiolipine bevordert, een sleutel component van het plasmamembraan van huidpapillen in de haarfollikels. Cardiolipine speelt een cruciale rol in het behouden van het potentiaal en de integriteit van haarfollikel celmembranen. Samengevat, TRX2® levert de ideale lipide omgeving zodat kaliumkanalen kunnen bloeien en optimaal functioneren.

Het Stimuleren van de nieuwe aanmaak van Kalium-Kanalen in Haarfollikels*

Het specifieke kaliumkanaal, gevonden in haarfollikels bij de mens, heeft drie belangrijke aminozuren: L-Leucine, Isoleucine en Valine (beter bekend als BCAA).

Door deze componenten op te nemen in onze eigen unieke formule, heeft ons team een succesvolle manier gevonden om het membraanpotentiaal van cellen te herstellen en de synthese van nieuwe kaliumkanalen in de haarfollikels te bevorderen.

Bevordering van de Activiteit en Werking van Kaliumkanalen*

Vanuit een fysiologisch standpunt worden kaliumkanalen van haarfollikels geregeld door nucleotiden op intracellulair niveau (bijv. ATP en ADP). Daarom is de elektrische activiteit van een celmembraan verbonden met zijn metabolisme, een relatie die vele verschillende cellulaire functies aanstuurt.

De TRX2® samenstelling bevat verschillende bronnen van ATP. TRX2® activeert het transport van energierijk, uit voedsel afkomstige, producten naar de mitochondriën van het lichaam, waar zij uiteindelijk worden omgezet in ATP. Deze opgeslagen energie vernieuwt de kaliumkanalen wat nodig is voor het sturen van het ionentransport via de cellulaire membranen.

Haargroei bevorderen door de follikels te hyperpolariseren *

De TRX2® formule, net als de FDA goedgekeurde behandeling Minoxidil (Rogaine™, Regaine™ or RIUP™), heeft verschillende eigenschappen van bekende kaliumkanaal openers. Door hyperpolarisatie van de plasmamembranen van haarfollikels, laat TRX2® de grootte van de gekrompen follikels toenemen – met als resultaat langer, dikker en zichtbaar meer haar tijdens de looptijd van de behandeling.

De unieke door ons ontwikkelde samenstelling bevat een natuurlijk component, nicotinamide, wat qua structuur gerelateerd is aan Minoxidil. In combinatie met de andere TRX2® componenten, helpt nicotinamide om kaliumkanalen open te houden en ondersteunt het de groei van gezonde haarfollikels.

Minoxidil – een bekende kaliumkanaal opener

Lokaal toegediend Minoxidil is één van de meest gebruikte behandelingen tegen haarverlies bij mannen en vrouwen. Echter, aangezien het een krachtig geneesmiddel is, heeft Minoxidil ook goed gedocumenteerde bijwerkingen en de meetbare resultaten verdwijnen binnen enkele maanden na het stoppen van de behandeling (lees meer). Oorspronkelijk werd Minoxidil ontworpen als een oraal, bloeddrukverlagend medicijn, maar een vaak voorkomend neveneffect bleek haargroei te zijn. Het werkingsmechanisme van Minoxidil op haarfollikels is niet duidelijk. Echter aangezien Minoxidil bekend staat als een krachtig kaliumkanaal opener, kan worden aangenomen dat het geneesmiddel dezelfde kleine proteïnestructuren aanpakt (kaliumkanalen) als TRX2®.

Vergeleken met Minoxidil, is TRX2® een 100% natuurlijk, geneesmiddelvrij voedingssupplement ontwikkeld om de haarfollikels die specifieke componenten te leveren die nodig zijn om gezonde, natuurlijke haargroei te bevorderen. Er zijn geen bijwerkingen, geen complicaties en geen gedoe – enkel eerlijke, duidelijk merkbare resultaten.

De bio-actieve verbindingen

De bio-actieve verbindingen van TRX2® zijn ingebed in een kaliumkanaal stimulerend complex van ons eigen ontwerp en zij worden via de bloedstroom aan de haarfollikel geleverd voor het maximale resultaat.

Het vinden van de juiste formule van natuurlijke ingrediënten was een enorme uitdaging. Ons toegewijd team van wetenschappers moest een aantal nieuwe onderzoeksmethodes ontwikkelen om de kalium-ion-kanalen beter te kunnen aanpakken. Na het uitproberen van honderden verschillende formules van micronutriënten, ontdekten wij de TRX2® formule, met een overvloed aan unieke en krachtige ingrediënten. Deze aanpak zorgde ervoor dat ons bedrijf slaagde waar anderen faalden. Ons product werkt samen met uw lichaam bij het beschermen van haarcellen tegen schade en afbraak.

Hieronder vindt u enkele specifieke, positieve effecten, geobserveerd op cellulair niveau:

Cellulair niveau

  1. Stijgend membraanpotentiaal van de huidpapillen in haarfollikels*
  2. De nieuwe aanmaak van kaliumkanalen*
  3. Toegenomen activiteit en werking van kaliumkanalen*
  4. Hyperpolariserende haarfollikels*

Dit product is speciaal ontworpen voor klanten die lijden aan vroege stadia van haarverlies (Norwood 1-4). Voordelen die werden gerapporteerd door personen die drie TRX2® Moleculaire Haargroeisupplement capsules per dag innamen zijn:

Zichtbare resultaten

  • Het stoppen van haarverlies*
  • Het bevorderen van haargroei – inclusief frontaal gebied en haarlijn*
  • Zichtbaar sterker en dikker haar*

Geld Terug Garantie

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier