UK Kies een land

Als u vragen heeft over het TRX2® Moleculair Haargroeisupplement of u wenst uw ervaring als TRX2® klant met ons te delen, stuur ons dan zeker een e-mail.

Vele vragen kunnen snel beantwoord worden via de Engelstalige Kennisdatabank van onze website of onze Veelgestelde vragen-pagina.
Let op dat wij op dit moment enkel e-mailondersteuning aanbieden. Als u een voicemailbericht achterlaat, laat dan ook zeker uw e-mailadres achter zodat een vertegenwoordiger contact met u kan opnemen. Gelieve de letters van uw e-mailadres traag te spellen zodat wij deze begrijpen. Bedankt.

 

Brieven kunnen verstuurd worden naar:

Oxford BioLabs Ltd.

The Oxford Science Park

Robert Robinson Avenue

Oxford OX4 4GA

United Kingdom

Ongebruikte flesjes kunt u terug sturen (volgens ons Teruggave- en retourbeleid aan:

Oxford Biolabs Ltd.

c/o Mailcom AG

Lise-Meitner-Str.4

82216 Maisach

Germany

Zie wie praat over TRX2®.

* Deze verklaringen werden niet geëvalueerd door regelgevende agentschappen voor geneesmiddelen. Dit product is geen medicijn of geneesmiddel en niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel of ter preventie van een aandoening. Dit voedings-supplement, waar een patent voor aangevraagd is, bevat ingrediënten die de normale haargroei bevorderen en onderhouden. Zink, selenium en biotine dragen bij tot het onderhoud van normaal haar. Normaal haar wordt gekarakteriseerd door gezonde haargroei en niet-excessief haarverlies. Resultaten kunnen variëren en zijn onderhevig aan uw individuele metabolisme. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, geneesmiddelen inneemt of leidt aan een aandoening, adviseren wij uw huisarts te raadplegen voor het gebruik van dit product. Betreffende risico's en bijwerkingen, verwijzen wij naar de bijsluiter en uw huisarts of zorgverlener. Lees hier de volledige disclaimer. Lees Juridische Mededelingen.

Disclaimer: De inhoud van deze website is gebaseerd , behalve wanneer anderzijds vermeldt, op de ervaringen en onderzoek van Oxford Biolabs Ltd. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de ervaringen van de respectievelijke auteur, die copyright kan hebben. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor een individuele relatie met een erkend zorgverlener en ook niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit onderzoek en ervaring van Oxford Biolabs Ltd. en zijn gemeenschap. Oxford Biolabs Ltd. raad u aan uw eigen beslissingen te nemen gebaseerd op uw onderzoek en in samenspraak met een erkend zorgverlener. Verwijs naar onze gebruikersvoorwaarden, privacy beleid en volledige disclaimer hier